Fra Emergency Log Unit-mobilapp kan du opprette hendelser, kalle inn team og se og skrive i loggen.

Når du logger på med brukernavn og passord, får du dette skjermbildet.

Trykk på Aktive hendelser eller Aktive øvelser for å se innholdet i disse.

Du kan også klikke deg videre inn på en bestemt hendelse. Klikk på linjen.

Når du er i loggen, finner du logg ut- og hjemknappen ved å trykke på de tre vertikale strekene oppe til høyre.