Under situasjonstatus får du opp Nåværende status og Nøkkelhendelser. Under Nåværende status kan beredskapsleder beskrive hva situasjonen er akkurat nå. Og under Nøkkelhendelser får du opp nøkkelhendelsen. Dette er hendelser som er merket som nøkkelhendelser i loggen.

Dersom hendelsen utløper seg over flere dager, kan det være greit for personer som nettopp har kommet på jobb å få greie på hva situasjonen er akkurat nå. De kan da sjekke Situasjonsstatus istedenfor å lese seg gjennom hele loggen.

På denne siden ser du også hvilke personer, sites og ressurser som er involvert.

For å endre Nåværende status klikk på den grå boksen merket SITUASJONSSTATUS. Du får da opp et nytt vindu. Skriv en ny status i tekstboksen og sett Krisenivå. Krisenivået forteller hvor kritisk hendelsen er. Klikk Lagre status.